EHBO cursussen

Basis

rkl aed

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is daarom handig om te weten wat je in verschillende situaties kunt doen en hoe je dient te handelen.

De afdeling Landgraaf verzorgt al jaren voor basis Eerste Hulp opleidingen waarin je geleerd krijgt waarop je moet letten en hoe je dient te handelen. Zo krijg je geleerd hoe je moet reanimeren, hoe je omgaat met een AED en hoe je verbanden aanlegt.

Al in het bezit van een EHBO diploma?

Ben je al in het bezit van een EHBO diploma dan biedt de afdeling Landgraaf jou herhalingslessen aan om je diploma geldig te houden. De afdeling Landgraaf laat het hier niet bij maar gaat ook verder: we bieden je aan om extra cursussen te volgen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een cursus te volgen in: wandelletsel, EHBO bij kinderen, verbindingen (het gebruik van communicatie apparatuur) en “Opvang en Verzorging”.

Interesse of behoefte aan meer informatie?

Neem contact op met:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

ehbo app rodekruisEHBO kennis altijd op zak?

Download de EHBO-app!

Zorg dat je weet wat je moet doen bij een ongeval. Van brandwond tot vergiftiging en van bewusteloosheid tot een kneuzing. Met deze gratis EHBO-app heb je alle EHBO instructies altijd op zak. In een noodsituatie geeft de app je ook gesproken instructies. Download gratis voor iPhone en Android smartphones.

Download voor
iOS
  Download voor
Android

Nationale collecte

Collecteer voor Landgraaf!

Collecteweek 2019
16 t/m 22 juni

campagne word collectant